• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



04 styczeń 2024

Ponowna ocena EFSA dot. erytrytolu (E 968)...

03 styczeń 2024

Zapraszamy do lektury najnowszego wydania...

18 grudzień 2023

Obowiązki podmiotów działających na rynku...

18 grudzień 2023

Opakowania i odpady opakowaniowe: Rada prz...

11 grudzień 2023

Rozporządzenie dot. 0 proc. VAT na żywność

07 grudzień 2023

Komisja proponuje nowe przepisy poprawiają...

05 grudzień 2023

Przemysł żywności specjalistycznej z zadow...

30 listopad 2023

Dyrektywy śniadaniowe - europosłowie doma...

28 listopad 2023

Konferencja "Greenwashing - nowe wyzwania"...

28 listopad 2023

Minimalne roczne poziomy recyklingu dla op...

28 listopad 2023

Znakowanie - projekt rozporządzenia MRiRW...

27 listopad 2023

Produkcja i dystrybucja żywności kwestie...

 

< 1 ... 10 11 12 13 14 ... 47 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo