Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego, 23 marca 2023 r.
	Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM.
Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.
     
	Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.
Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance
 Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej
- Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków
 dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
- Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej  
 dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
- Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny
 Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy
- Zatrudnienie cudzoziemców
- r.pr. Magdalena Osińska - Dyrektor działu Prawnego PFPŻ ZP
- Rola lidera w zmiennej rzeczywistości
- Andrzej Borczyk, Dyrektor Zarządzający HR, CCC Group
Zapraszamy do udziału w konferencji!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
